OVER ONS

Prinsenland Montage is een onderneming die de montage van keukens, badkamers en tegels verzorgt voor keuken/sanitairdealers, aannemers en particulieren.

Door de jaren heen heeft Prinsenland Montage zich gespecialiseerd in het compleet monteren van keukens en badkamers. Naar wens van de klant wordt daarnaast ook al het tegelwerk verzorgd door Prinsenland Montage.


Prinsenland Montage werkt met een vaste groep eigen mensen. Door jarenlange ervaring hebben zij veel expertise opgebouwd en gaan complexe montages niet uit de weg.

De werkzaamheden die Prinsenland Montage voor u kan uitvoeren:

•   Demontage van bestaande keukens en badkamers
Uitvlakken van vloeren en wanden
Verleggen van gas-, water-, en electriciteitsleidingen
Volledige montage van keukens en badkamers
Aansluiten van keukens en badkamers
Leggen van tegelvloeren
Uitvoeren van showroombouw en inrichting

Wilt u deze werkzaamheden door onze allround vakmensen laten verrichten, neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met Prinsenland Montage.

 
  EEN TEVREDEN KLANT

Vakwerk leveren vinden wij de normaalste zaak van de wereld. Wij hebben plezier in ons werk en doen het graag voor u. Dat we daar goed in zijn mag u van ons verwachten.

Daar gaan we niet over opscheppen, wij vinden dat gewoon vanzelfsprekend.
Betere reclame dan een tevreden klant is er immers niet.

Dat beseffen wij als geen ander. Onze klantenkring is de laatste jaren enorm gegroeid door ‘hoort zegt het voort’! Dat is voor ons en voor u een bewijs van de geboden service en kwaliteit. Ook daar blijven we aan werken want wij vinden dat het altijd beter kan.


 
| Disclaimer | Privacy Statement